20. gang virksomheden deltager i det lokalt forankrede løb

Hos AC Group er det efterhånden blevet en fast tradition at bakke og stille op til 24 timer Viborg. Virksomheden, der ligger på Fanøvej i Viborg, har været med en fast del af løbet de seneste 20 år, og i år er hele syv personer i personaleforeningen hoppet i arbejdstøjet for at organisere eventen på arbejdspladsen. Vibeke Riisgaard fra personaleforeningen forklarer:

-24 Timer Viborg er en fast tradition her i AC Group. Jeg har været med til at planlægge vores deltagelse i 18 år nu. Til at starte med var vi kun repræsenteret ved AC Hydraulic, men virksomheden er vokset meget de senere år, så jeg håber, at der er rigtig mange, der vil være med. Det er en god fælles event med plads til socialt samvær, hvor folk kan lære hinanden at kende på kryds og tværs af organisationen.

Ifølge både Vibeke Riisgaard og Koncerndirektør Claus A. Christensen er løbet en god lejlighed til at dyrke det sociale samvær i virksomheden på tværs af afdelinger og alder og sammen med familien. Vibeke Riisgaard fortæller:

-Vi prioriterer, at det er med familierne, så det ikke er arbejde hele tiden. Så er der is og slik til børnene og rødvin til de voksne. De fleste, der deltager, har børn med – også nogle der har store børn. Man kommer i god tid og snakker med dem, man ikke ser så tit.

De senere år har virksomheden haft fokus på den sunde hverdag for deres medarbejdere. At finde den rette balance mellem arbejde og fritid. Derfor er det på flere områder naturligt for AC Group fortsat at deltage i løbet. Koncerndirektør Claus A. Christensen siger:

-Det er vigtigt for os alle at finde en balance mellem arbejde og fritid. Så vi kan gå glade på job, og vende glade hjem. 24 Timer Viborg er et årligt lokalt forankret løb, som vi er glade for at støtte op omkring. I år er vi med for 20. gang. Det er den perfekte lejlighed for at tilbringe tid med familien og kollegerne på én gang, og få kroppen i bevægelse. Personaleforeningen gør et stort og godt stykke arbejde med det praktiske, og vi glæder os over, at vi kan afholde eventen igen i år, og ser frem til nogle hyggelige dage.

I kan gøres som AC Group og tilmelde jeres hold til løbet her.

Fakta om AC Group:
• Etableret i 1958
• Fortsat 100 % familiejet virksomhed baseret i Viborg
• Beskæftiger 250 medarbejdere
• Eksporterer 80 % af sine produkter til mere end 50 lande verden over
• Koncernen består af AC Hydraulic A/S, NH Handling A/S, Hydraflex A/S, IntoPit A/S, AC Service A/S, AC Motor Parts A/S og AC Estate A/S
• Al produktion foregår i Viborg ud fra værdierne om høj kvalitet, godt arbejdsmiljø og No Compromise

Previous reading
Naturen bruger os – lad os bruge den!
Next reading
Tilmelding til 24 timer med løb åbnes