Derfor, kom ud i naturen som Hedeselskabet A/S og dyrk idrætsfællesskabet til 24 timer Viborg!

Igen i år er den traditionsrige virksomhed Hedeselskabet A/S, beliggende på Klostermarken i Viborg, én af hovedpartnerne bag 24 timer Viborg. Hedeselskabet har gennem årene været en trofast partner og deltager i løbet, og i år er heldigvis ingen undtagelse. På trods af nytænkning og ændringer i løbets set up, ser Hedeselskabet frem til at være med:

”Selvom det bliver anderledes i år, så er det en god idé at prøve at gøre noget andet på en anderledes måde med anderledes rute, samlingssted og tidspunkt – det er frisk”, udtaler Kommunikationsdirektør Christian Bogh. Han fortæller i samme vending, at hans medarbejdere nok primært vil komme til at deltage i 12-timers stafetten lørdag, hvor de sociale bånd især har mulighed for at blive knyttet på tværs af aldersgrupper og familier: ”Medarbejderne hos os ser løbet som en dag, hvor man er sammen med familien og kollegaer i uformelle rammer. En hyggelig dag hvor man også ofte kommer bare for at hilse på og for at få en pølse og en vand – det er altså simpelthen bare en hyggelig dag”.

Baggrunden for at Hedeselskabet år efter år vælger at bakke op om 24 timer er egentlig meget simpel: ”Løbet er efterhånden blevet en institution og tilbagevendende Viborg begivenhed. En begivenhed, der kendetegner byen, og hvor vi samler folk – virksomheder og byens borgere – på tværs. Det vil vi gerne støtte op om. Vi vil gerne bidrage til sammenholdet i Viborg og omegn”, fortæller Christian. Han fremhæver også den anderledes og uformelle måde at komme tættere på hinanden gennem motion og bevægelse som en af drivkræfterne bag virksomhedens deltagelse, og så er det endda udenfor i naturen.

”Vi elsker naturen – vi elsker at være en del af den, at være en partner med den, hvor vi så bare løber eller går i den. Det er faktisk rigtig vigtigt for os. Dét vil vi gerne give videre til vores medarbejdere, men også til Viborg. Så kom med! Naturen bruger os – lad os bruge den!”

I kan gøre som Hedeselskabet og tilmelde jeres hold til løbet her.

Fakta om Hedeselskabet:

  • Stiftet i 1866
  • Hovedkontor i Viborg fra 1906 (Klostermarken 12)
  • 1.000 medarbejdere i 12 forskellige lande
  • Hedeselskabet arbejder med langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af naturen, og bidrager til at bekæmpe og afbøde klimaforandringer
  • Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark er protektor for Hedeselskabet

Previous reading
Sparekassen Vendsyssel bakker op
Next reading
AC Group fortsætter sin opbakning til 24 timer Viborg