Alle deltagere og tilskuere kan glæde sig til årets 24 Timer i Viborg, som fastholder de gode traditioner men også byder på mange spændende nyheder.

En stor, spændende ændring er flytningen af expo- og eventområdet. Fremover bliver start og mål i Nordisk Park på den modsatte side af søen. Et stort, lækkert, grønt område nedenfor Idrætshøjskolen med udsigt over søen og ikke mindst aftensolen! Derudover kan vi præsentere jer for følgende nyheder:

  • Fredag aften starter med en 4 timers stafet for 4 mands hold. Stafetten afvikles i tidsrummet kl. 20-24 med musik på ruten
  • Natten til lørdag starter vi NAT-ultra, som er et singleløb for de få rå. Ultranatløbet afvikles i tidsrummet kl. 00.00 – 08.00.
  • Lørdag kl. 08.00-20.00 afvikles 12 Timer Stafet for 2-12 mands hold. Det bliver 12 timers sammenhængende løb for hold. Eventen vi alle kender bare kogt ned til 12 timer!
  • Ruten bliver en smule anderledes. Fortsat en runde om søen, men med en afstikker gennem Nordisk Park, hvor skifteområdet er placeret.
  • Der bliver fire DJ pulte undervejs omkring Søndersø, så stemningen bør blive høj
  • I tidsrummet kl. 08-20 lørdag afvikles der også et 12-timers mountainbikeløb i Nordisk Park og over i Klostermarken, så der er basis for aktivitet og stemning i Nordisk Park.

Expo- og eventzonen åbner allerede fra kl. 15.00 fredag, hvor der vil være mulighed for at tage del i den hyggelige atmosfære med ”fredagsslik” og ”fredagshyggebar”. Kl. 18.00 åbner madboderne.

Previous reading
12- og 24 Timer i Viborg slår sig sammen
Next reading
All inclusive