Sparekassen Vendsyssel: Som nyt pengeinstitut i byen bakker vi selvfølgelig op om 24 timer Viborg – viborgensernes løb!

Sparekassen Vendsyssel, beliggende i Vester-gå-gade i Viborg, er ikke et sekund i tvivl om at de skal bakke op om 24 timer Viborg i år. Som nyt lokalt pengeinstitut i byen ønsker sparekassen at støtte byens events, når lejligheden byder sig.

Afdelingsdirektør for afdelingen i Viborg, Christian Holm Forsberg, fortæller:

-Det plejer at være et veltilrettelagt og velafviklet løb omkring Søndersø. Det er et fedt sted og med en fed opbakning. Det vil vi rigtig gerne støtte op om – både fordi vi er nye i byen, men også som lokalt pengeinstitut, hvor vi også rigtig gerne vil bakke op omkring de mange gode arrangementer der er. Det er klart, at vi ikke kan deltage i alting, men det her…, det er bare et godt arrangement som rigtig mange kender, og som mange forhåbentlig også vil deltage i. 24 timer Viborg er på en eller anden måde viborgensernes løb – der er noget folkefest og holdånd over det. Vi trænger alle sammen til at komme lidt ud igen. På alle mulige måder, også i forhold til idræt, sport og den her slags event. At være med til at give noget sammenhold, noget glæde og noget positivitet til byen og til dets borgere, dét vil vi bare gerne støtte op om.

Selvom Sparekassen er ny i byen, har Christian Holm Forsberg deltaget i løbet tidligere med andre virksomheder og han har en klar opfordring:

-Jeg synes bare altid det har været en god kombination af et hyggeligt løb, hvor man kan konkurrere mod sig selv primært, men også hvor der er en fællesskabsånd og -følelse sammen med sin virksomhed og kollegaer. Det har jeg haft mange gode oplevelser med. Derfor, kridt skoene og kom og vær med!

I kan tilmelde jer 24 Timer Viborg her.

Fakta Sparekassen Vendsyssel:

  • 740 medarbejdere
  • Har aktuelt 34 afdelinger (fordelt i Jylland samt to i København)
  • Beliggende Vestergade 5, Viborg (både privat og erhverv)

 

Previous reading
Randersbøren trækker i løbetøjet til 24 Timer Viborg
Next reading
Naturen bruger os – lad os bruge den!