24 Timer i Viborg vender tilbage i en ny stærk udgave. Viborgs traditionsrige 24 timers løb får ny form og åbner nu for tilmelding. Nordisk Park bliver det festlige centrum for løbene der, i samarbejde med MTB løbet ”12 timer i Jylland”, garanterer en fremragende weekend d. 20/21. august.

Det gælder om at være klar ved tasterne, når tilmelding til 24 timer med løb åbnes d. 26. maj kl. 12. Der udbydes 500 gratis startnumre til et børneløb og sælges 1500 løbsnumre til virksomheder og private, der alle inviteres til at være en del af en festlig weekend med masser af fællesskab og gode oplevelser i løberammer, der rummer plads til alle uanset fart og antal kilometer i løbeskoene.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan konstatere at Viborgs 24 timer med løb alligevel kan afholdes med respekt for de nye opdaterede retningslinjer. Det er en fantastisk mulighed for komme ud at opleve løbefælleskabet på ny efter en lang hård periode med nedlukninger. Det er vi mange som trænger til”, fortæller bestyrelsesformand i 24 timers løbet Gregers Johansen, der sender en varm tanke til Viborg Kommune, Boligselskabet Sct. Jørgen og Viborg Kultur & Idrætsfond, der har støttet 24 timers løbets udviklingsproces og fornyelse.

Viborgs mange løbeentusiaster kan således ånde lettet op og række armene i vejret. Det mangeårige løbeevent bliver nemlig afholdt trods Corona epidemiens hærgen. I Corona-perioden har 24 timers løbets bestyrelse arbejdet med at udvikle løbeoplevelsen for deltagerne. Det har blandt andet ført til et helt nyt løbscentrum i Nordisk Park, hvor solstrålerne vil varme deltagere og tilskuere til langt ud på aftenen. Løbscentrum deles med MTB løbet ”12 timer i Jylland”, og det partnerskab sikrer endnu mere energi til det gode værtskab for deltagerne:

 ”Vi kan nu bruge endnu flere ressourcer på at nurse vore deltagere og sikre, at de får en uforglemmelig weekend ved søen. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk med at finde den helt rigtige balance i løbsafholdelse, underholdende indslag og den helt rigtige beværtning. Det er hamrende sjovt – og tingene udvikler sig nærmest dagligt,” forklarer løbskoordinator Ole Stenberg.

24 timer med løb præsenterer også et nyt starttidspunkt, idet det første løb bliver skudt i gang fredag d. 20. august kl. 20 og det sidste løb slutter et døgn senere, lørdag d.21. kl. 20. Herefter bliver der lagt op til fælles hygge for et stort idrætsfælleskab på tværs af idrætsdiscipliner, deltagere fra forskellige virksomheder og familie/vennegrupper.

Previous reading
AC Group fortsætter sin opbakning til 24 timer Viborg
Next reading
12- og 24 Timer i Viborg slår sig sammen