-Første institution har meldt deres ankomst til 24 timer Viborg!

Den selvejende institution Tumlelunden, der har til huse i Viborgs Sydby nær Liseborg Centret, bakker igen i år talstærkt op om Børneløbet under 24 timer Viborg.

Forældrerådsrepræsentant Mette Specht Kristiansen fortæller:

-Hos os i Tumlelunden er det utroligt vigtigt at dyrke det sociale fællesskab. Vi vil rigtig gerne hinanden. Vi er en institution, som elsker at bevæge os, og hvor idræt og motorisk læring er en vigtig del af børnenes hverdag. Derfor er det en selvfølge for os at bakke op om Børneløbet igen år.

Tumlelunden er én af de første institutioner i byen, som har meldt deres deltagelse. De regner med at kunne stille med 45-50 børn samt forældre. Mette Specht håber, at flere kommer til i den nærmeste tid:

-Løbet er altid garant for at skabe smil på læben og sved på panden hos både børnene og deres forældre. Løbet er mere end blot et løb for os. Det er en tilbagevendende begivenhed hvert år. Samværet, hyggen og glæden ved at være sociale sammen i en anden kontekst end i børnehaven eller vuggestuen, kommer tifoldigt igen hos både børn og voksne, når børnene rammer dagligdagen. Derfor kan vi kun opfordre andre institutioner, børn og forældre til at bakke op om løbet. Kom ud i den skønne natur og løb sammen med os!

Tilmeld jer til børneløbet her.

Previous reading
Kom og få en hyggelig dag ved søen
Next reading
Lad os bringe liv og løbsfællesskabet tilbage i Viborg!