Viborg Kommune støtter igen i år 24 Timer Viborg ved at sørge for, at de tekniske og fysiske rammer er i orden, mens en masse løbeglade mennesker bevæger sig rundt i den smukke natur ved Viborgs søer.

Kommunens direktør for Kultur og Udvikling, Lars Stentoft ser eventen som en fantastisk, ”klassisk” begivenhed i byen med fokus på bevægelse i sunde idrætsfællesskaber – noget af dét, der bevidst arbejdes for at øge blandt byens borgere i kommunens idrætspolitik.

-24 Timer Viborg rummer meget af dét, vi som kommune gerne vil arbejde aktivt for – oplevelser og fællesskaber samt sundhed. 24 Timer Viborg er en værdifuld, traditionsrig Viborg-event, som næsten alle i byen og kommunen kender til. Vi glæder os over, at løbet i år kombineres med 12 Timer Jylland. På den måde videreudvikles det nuværende koncept, hvilket er med til at skabe et endnu stærkere fundament for løbet i fremtiden. Så derfor, kom og vær med os den 20.-21. august. Lad os skabe en kommune i bevægelse gennem sunde idrætsfællesskaber!

Viborg Kommune idrætspolitik

Foto: Viborg Kommune
Previous reading
Lad os bringe liv og løbsfællesskabet tilbage i Viborg!
Next reading
Randersbøren trækker i løbetøjet til 24 Timer Viborg