Nicki Jack

Live musik og underholdning

Vi nærmer os årets store løbeevent og vi glæder os til at se jer alle lørdag den 20. august i Nordisk Park i Viborg. Vi kan glædeligt fortælle jer, at I lørdag skal underholdes af Nicki Jack som er guitarist og sanger med udtryk. Han spiller et bredt repertoire af rock og pophits fra de sidste seks årtier. Showet afvikles med backingtracks. Det betyder, at man har lyden af et helt orkester, men på scenen ser man Nicki Jack, som blandt andre har supporteret navne som: Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, TV2, Mike Tramp, Pretty Maids, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen og mange flere.

Kom forbi og hør ham spille lørdag den 20. august kl. 17:30-19:30 i Nordisk Park i Viborg.

Nicki Jack

 

Sportigan i Viborg

Sportigan er med i expo området

Sportigan Viborg er i år at finde i Expo området til 24 Timer Viborg. De har lækre ting med fra blandt andet Fusion, Pure Power, Liiteguard og lidt blandet fra andre leverandør fra deres egen butik. Der vil være lækkerier til både MTB folket og til løberne fra 24 Timer Viborg.

Sportigan i Viborg

Sportigan i Viborg

24 timers løbet bliver til 12 timers løb

Den 20. august er der igen 24 Timer Viborg. Men dette år fortsætter man i corona-formatet fra sidste år og nedskalerer til et 12 timers løb. Til gengæld er der også mountainbike, forhindringsløb, børneløb, musik og socialt samvær en masse.

– Fællesskabet er DNA’et for det her arrangement. Sådan siger Henrik Karlsen, som sammen med Ole Stenberg er tovholder på den paraply af arrangementer, der samles under det gamle 24 timers løb.

Og ordet “gammel” er essentiel for den sætning. For der er masser af nyt, hvad angår det traditionsrige arrangement.

I 2020 måtte man aflyse på grund af corona-pandemien. I 2021 lykkedes det at afvikle løbet, men i et andet og nyt format. Så selvom de to herrer håber og mener, at vi ikke skal tale om corona i forhold til dette års arrangement, må man alligevel konstatere, at meget af det nye er foranlediget af de seneste to mærkelige corona-år.

– Sidste år var vi udfordrede. Så måtte vi, så måtte vi ikke, så måtte vi. Men alle var enige om, at det var vigtigt at få det i gang igen, siger Ole Stenberg, der er løbskoordinator.

Dengang var der stadig corona-restriktioner, hvorfor det 24 timer lange løb blev skaleret ned til 12 timer.

– Det var en succes, siger Henrik Karlsen.

– Det var nemmere for de deltagende virksomheder, og vi oplevede, at mange flere kom og blev hele dagen, tilføjer han og forklarer, at langt de fleste i den efterfølgende evaluering var fortalere for et 12 timers løb.

Derfor er 24 Timer Viborg igen i år en 12 timers stafet om Søndersø. Det foregår den 20. august fra klokken otte til 20, og tilmeldingen er åben.

Læs hele artiklen på viborg-folkeblad.dk

Så går det snart løs

Kære deltager af 24 Timer Viborg den 20.-21. august i Viborg.

Vi glæder os til at byde dig og dit hold velkommen til dette års udgave af 24 Timer Viborg. Vi har samlet lidt vigtige praktiske løbsinformationer, som vi gerne vil have, at I alle læser igennem, inden vi mødes fredag/lørdag.

Vi har bestilt godt vejr, og vi ser virkelig frem til at vise jer det nye målområde i Nordisk Park samt at slippe jer løs på ruten omkring Søndersø.

Startnumre kan hentes fra kl. 16.00-20.00 fredag og igen lørdag fra 06:30-08:30. Men læs meget mere omkring alle de praktiske informationer her.

Børneløb

Kom og få en hyggelig dag ved søen

– og tag gerne mor eller far med under armen!

Viborg Kultur- og Idrætsfond er også primus motor i kulissen på 24 timer Viborg. Via deres projekt ”Børn i gear”, fokuserer fonden på at skabe et unikt børneløb til gavn for byens yngre generation. Formand for Kultur – og Idrætsfonden Ole Anders Petersen forklarer:

-Børn i gear – og i det hele taget børn i bevægelse og børns sundhed – er en af vores hjertesager, fordi vi mener at børns sundhed og trivsel er meget vigtigt. Vi har derfor gennem mange år haft fokus på netop denne del af befolkningen gennem diverse bevægelsesprojekter, i tæt samarbejde med vores erhvervsnetværk. Læs mere “Kom og få en hyggelig dag ved søen”

Tumlelunden

Tumlelundens børn er klar til at give den gas til Børneløbet

-Første institution har meldt deres ankomst til 24 timer Viborg!

Den selvejende institution Tumlelunden, der har til huse i Viborgs Sydby nær Liseborg Centret, bakker igen i år talstærkt op om Børneløbet under 24 timer Viborg.

Forældrerådsrepræsentant Mette Specht Kristiansen fortæller:

-Hos os i Tumlelunden er det utroligt vigtigt at dyrke det sociale fællesskab. Vi vil rigtig gerne hinanden. Vi er en institution, som elsker at bevæge os, og hvor idræt og motorisk læring er en vigtig del af børnenes hverdag. Derfor er det en selvfølge for os at bakke op om Børneløbet igen år. Læs mere “Tumlelundens børn er klar til at give den gas til Børneløbet”

Boligselskabet Sct Jøgen

Lad os bringe liv og løbsfællesskabet tilbage i Viborg!

– Boligselskabet Sct. Jørgen bakker op om 24 timer Viborg.

24 timer Viborg er endelig tilbage! Og det har været savnet. I Boligselskabet Sct. Jørgen bakker vi naturligvis op om det traditionsrige løb. Tiden under Corona-nedlukningen har ramt mange virksomheder hårdt, og vi glæder os over muligheden for igen at kunne dyrke fællesskabet, netværk og naturligvis – god konkurrence. Læs mere “Lad os bringe liv og løbsfællesskabet tilbage i Viborg!”

Viborg Kommune idrætspolitik

Viborg kommune: Én af de store drivkræfter bag 24 Timer Viborg

Viborg Kommune støtter igen i år 24 Timer Viborg ved at sørge for, at de tekniske og fysiske rammer er i orden, mens en masse løbeglade mennesker bevæger sig rundt i den smukke natur ved Viborgs søer.

Kommunens direktør for Kultur og Udvikling, Lars Stentoft ser eventen som en fantastisk, ”klassisk” begivenhed i byen med fokus på bevægelse i sunde idrætsfællesskaber – noget af dét, der bevidst arbejdes for at øge blandt byens borgere i kommunens idrætspolitik. Læs mere “Viborg kommune: Én af de store drivkræfter bag 24 Timer Viborg”

Randersbøren løber 24 timersløb

Randersbøren trækker i løbetøjet til 24 Timer Viborg

Hos Randersbøren er de klar til at kridte løbeskoene den 20.-21. august, hvor de deltager med et 12-mands hold og som hjertesponsor i den nye udgave af det traditionsrige 24 Timer Viborg.

-Vi gør primært det her for vores medarbejdere. For at vise, at vi sætter pris på dem. Vi skal have en sjov og hyggelig dag sammen og møde familier og venner, fortæller direktør Signe Giandrup om årets deltagelse i 24 Timer Viborg. Læs mere “Randersbøren trækker i løbetøjet til 24 Timer Viborg”

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel bakker op

Sparekassen Vendsyssel: Som nyt pengeinstitut i byen bakker vi selvfølgelig op om 24 timer Viborg – viborgensernes løb!

Sparekassen Vendsyssel, beliggende i Vester-gå-gade i Viborg, er ikke et sekund i tvivl om at de skal bakke op om 24 timer Viborg i år. Som nyt lokalt pengeinstitut i byen ønsker sparekassen at støtte byens events, når lejligheden byder sig. Læs mere “Sparekassen Vendsyssel bakker op”