Live musik og underholdning

Vi nærmer os årets store løbeevent, og vi glæder os til at se jer alle lørdag den 19. august i Nordisk Park i Viborg. Vi kan glædeligt fortælle jer, at I lørdag skal underholdes af ikke mindre end fire fede koncerter – alle helt gratis!

Kl. 11 starter vi ud med en børnekoncert – Åh Abe og Mek Pek går på scenen lige efter Børn i Gear er færdig og en time senere overtager det danske pop-rock orkester, Moonjam. Det er kl. 12.

Kl. 15 kan vi præsentere Søs Fenger der siden 80´erne har været en stor del af danske musik. Og kl. 18 runder vi af med det sidste band på scenen i denne omgang – her spiller Peter & De Andre Kopier Nordisk Park op for fulde drøn – vi garanterer at I kan synge med. Det bliver så godt.

Alle er velkommen i Nordisk Park lørdag den 19. august – vi ser selvfølgelig gerne at I også deltager på én af vores mange løbedistancer, men er I mere til de gode rytmer, så er det også helt ok.

Kom og få en hyggelig dag ved søen

– og tag gerne mor eller far med under armen!

Viborg Kultur- og Idrætsfond er også primus motor i kulissen på 12 timer Viborg. Via deres projekt ”Børn i gear”, fokuserer fonden på at skabe et unikt børneløb til gavn for byens yngre generation. Formand for Kultur – og Idrætsfonden Ole Anders Petersen forklarer:

-Børn i gear – og i det hele taget børn i bevægelse og børns sundhed – er en af vores hjertesager, fordi vi mener at børns sundhed og trivsel er meget vigtigt. Vi har derfor gennem mange år haft fokus på netop denne del af befolkningen gennem diverse bevægelsesprojekter, i tæt samarbejde med vores erhvervsnetværk. Læs mere “Kom og få en hyggelig dag ved søen”