12 timer - med løb i Viborg

Igen i år på den flotte, sønære rute - tilmeldingen åbner den 1. oktober!

Nordisk Park er igen i år det festlige centrum for løbene, og i samarbejde med Nordic Lake Festival herunder mountainbikeløbet 12 timer i Jylland, forhindringsløbet OCR Viborg og børneløbet Børn i Gear garanterer vi en fremragende løbedag d. 17. august 2024. Vi forvandler Nordisk Park til et fedt stævnecentrum, hvor løberne igen i år kan glæde sig til den flotte rute tæt på Søndersø og gennem målområdet - fortsat med skiftezone i Nordisk Park. Ruten er 3,2 km, hvilket giver en intens oplevelse for alle deltagere som ofte kommer forbi det stemningsfyldte målområde, campingpladsen, Forstbotanisk Have og Søndersø.

12 Timer Viborg er en hel dag med stafetløb, sololøb, ultraløb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener alle.

12 timersløb i Viborg

Hvert år løber, lunter, spurter eller går rigtig mange mennesker gennem 12 timer en 3,2 km rute tæt på målområdet og Søndersø. Nogle danner små eller store hold med venner, familie, kolleger. Andre tager af sted alene og prøver for alvor kræfter med sig selv. Nogle er af sted for 20. gang. Andre er debutanter. Langs søbredden - tæt på den smukke Søndersø i Viborg - løbes der og i skiftezonen i Nordisk Park har hvert hold en lille lejr, hvor løberne kan opholde sig, spise og slappe af, indtil den næste løbetur for holdet melder sig. Her kan man stille en pavillon op eller indrette sig på andre måder. Singleløberne slår lejr tæt på målområdet.

12 Timer Viborg er en helt dag med stafetløb, sololøb, ultraløb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener alle.

Løbet er et af de største ”løbe-folke-fester” i Viborg, hvor man ikke ”bare” dyster men også hygger sig. Der er deltagere, som går en enkelt omgang. Der er glade motionister. Der er elitefolk og ultraløbere, der løber helt vildt hurtigt eller helt utroligt langt. Der er mennesker med handicap, udviklingshæmmede, store og små børn, unge, gamle, tykke, tynde. Alle kan være med i et fællesskab omkring bevægelse.

Koncerter

12 Timer Viborg er en del af Nordic Lake Festival, der med tiden skal være et af Viborgs varetegn inden for kultur og idræt.

Viborg Kommune, Viborg Kultur og Idrætsfond og Viborg ambassadørerne rykker de gratis midtbykoncerter til søsiden lørdag den 17. august 2024, hvor tonerne fra store danske musiknavne med garanti vil tiltrække både deltagernes og byens opmærksomhed.

Alle er velkommen i Nordisk Park hvad enten det er for at få sved på panden, lidt godt at spise og drikke eller for at høre gratis musik hele dagen!

 

 

Holdet bag - 12 Timer Viborg

Ole Stenberg

Løbskoordinator

12 Timer Viborg

Henrik Karlsen

Stævneplads

12 Timer Jylland

Kim Jensen

Teltkoordinator

12 Timer Viborg

Bo Kandborg

Formand

Lions Viborg

Per Tandrup

Best. medlem

Viborg Kultur- og Idrætsfond

Brian Andersen

Best. medlem

Viborg Atletik & Motion

Rasmus Sigvardsen

Best. medlem

Vexa HLM Running

Morten Erfurth

Viborg Idrætsråd

Ofte stillede spørgsmål

Det gør det lørdag den 17. august 2024.
Det gør du på Tilmeldingssiden - her vælger du enten knappen "Enkelt tilmelding" eller "Tilmeld flere" som du finder til højre på siden.
Det kan du godt, hvis du kan få det til at passe med starttidspunktet.
Ja det kan I da - vi har telte til dig og dit hold og sørger for både opsætning og nedtagning.
Der vil være mulighed for at tilkoble sig el.
Ved tilmelding af flere hold fra samme firma får man naturligvis tildelt den teltplads, der er behov for, og man får naturligvis pladser ved siden af hinanden til opstilling at et større telt, hvis behovet er der.