Børn i Gear - så er det væk fra skærmen og ud i naturen!

Lørdag formiddag kl. 10 lyder startskuddet til årets helt store børneløb.

Vi glæder os til at samle byens børn til en fed løbeoplevelse. Ruten er 1 km, og man vælger selv, om man vil løbe 2, 3 eller 4 omgange!

Tempoet bestemmer man også selv. Det vigtigste er, at komme ud og få benene på nakken! Der er flotte medaljer til alle, der deltager, og du må godt spørge din mor eller far, om de vil løbe med sammen med dig.

Det koster ikke en rød reje, hvis du vil løbe Børn i Gear-løbet, så længe du ikke er over 14 år. Det har byens erhvervsliv i samarbejde med Viborg Kultur og Idrætsfond sørget for - sejt!

Børneløb i Viborg - Børn i Gear
Børneløb i Viborg - Børn i Gear

Går du i børnehave eller skole, så hør dine kammerater... og måske en af de løbegale voksne, om ikke jeres børnehave eller klasse skal være med som hold. Det vil være mega sejt og sjovt for alle, der løber. Måske I kan være dén klasse eller børnehave, der stiller med årets største børnehold!

Alle løbere skal bære et startnummer. Læs mere om afhentningssted og tid under løbsinfo - eller bed din mor om at hjælpe.

Børn i Gear skydes i gang kl. 10.00 og slutter ca. kl. 11.00. Efter løbet vil hvert barn modtage en medalje, når de krydser målstregen samt modtage mad og drikkevarer.

Ruten er en 1 km rundstrækning lige midt i stævnecentrum.

Det vil være mulighed for at købe mad og drikke i området til fornuftige priser, man må naturligvis også gerne medbringe sin egen madpakke, bare man rydder op efter sig selv

Børneløb i Viborg - Børn i Gear

Tilmeld dig Børn i Gear i dag

2, 3 eller 4 omgange lørdag den 17. august kl. 10:00

Praktisk info

Distance - 2, 3 eller 4 omgange

Starttid - lørdag d. 17/8 kl. 10:00

Start/mål - Nordisk Park

Forplejning - Mad og drikke efter løbet

Form - Børneløber

Deltagergebyr - Gratis

Præmie - Medalje og t-shirt

Børn i Gear er støttet af:

Børneløb i Viborg - Børn i Gear