Kære deltager af 12 Timer Viborg lørdag den 17. august i Viborg.

Vi glæder os til at byde dig og dit hold velkommen til Viborgs fedeste løbeevent, 12 Timer Viborg i Nordisk Park på Vinkelvej. Herunder har vi samlet praktisk information, som vi anbefaler, at du læser igennem.

Vi har kaffe og rundstykker klar til alle deltagere fra kl. 06.30 i madteltet! Skiftezonen er placeret ved 12 Timer Viborg logoet. Her vil der være kort velkomst og racebriefing kl. 07.45 og første løber skal være klar til start kl. 08.00.

 

Nummerudlevering

Nummerudlevering foregår i infoteltet på pladsen.

Fredag kl. 16.00-20.00 i infoteltet på pladsen

Lørdag kl. 6.30-10.00 i infoteltet på pladsen

OBS! Vi anbefaler, at startnumre afhentes fredag. Hvis man kommer lørdag, skal man komme i god tid!  Vinkelvej vil være spærret fra lørdag den 17. august fra 07.00 - 21.00.

Adresse
Nordisk Park
Vinkelvej
8800 Viborg
Find vej

For parkering se vejledning - klik her for kort.


All inclusive

Alle, der har bestilt all inklusive kan hente/spise frit i madteltet og hente energidrik ved energidepotets stand. For alle all inclusive deltagere er der mulighed for omklædning og bad ved højskolen.


Elektricitet

Alle, der har en teltplads, er kontaktet i forhold til ønsket om strøm. Venligst overhold dette og hvis muligt undlad kaffemaskiner.

Der er opstillet byggepladstavler, hvorfra I kan trække strømmen. Kabeltromler bedes I selv medbringe.

Venligst undlad at spille højt musik.


Teltplads

Pladsen er åben for aflevering af telte mm. via dropzonen fra onsdag den 16. august t.o.m. lørdag den 19. august kl. 07:00. Herefter skal alle biler være ude af eventpladsen. Opsyn med telte mm. er på eget ansvar, og de skal fastgøres forsvarlig med pløkker og stropper. Der må opstilles telte i de markerede områder, som ikke er reserveret på forhånd. Alle telte SKAL være inden for markeringen i forhold til brand og redning! Vi har vagter på pladsen fra onsdag, men det opstillede er stadig på eget ansvar!

Ankommer du/I efter kl. 07:00, vil det ikke være muligt at køre til vores dropzone.

Benytter du vores dropzoner, er det vigtigt, at du ikke bliver holdende og spærrer for andre. Dropzonen benyttes kun til at droppe ting af - derefter skal køretøjet fjernes. Du må altså ikke parker i dropzonen.

Dropzoner:

B GUL rute: kan kun benyttes af køretøjer under 2,10 meter

A RØD rute: kan benyttes af alle.

Husk at der er trailer-parkering, hvis du har medbragt trailer på dagen. Vi henviser til parkerer din trailer der, så vogntog med trailer ikke blokerer for almindelig parkering!

Bestilte teltpladser vil være markeret med markeringsstrimmel, og der vil være et skilt, der tydelig angiver jeres firmanavn.


Parkering

Der er gratis parkering tæt på eventpladsen, og vi opfordrer til, at I kører flere sammen eller tager cyklen, for at minimere parkeringsudfordringerne. Der vil være cykelparkering på eventpladsen for besøgende.

Følg vores p-kort nedenfor. Vinkelvej bliver spærret lørdag mellem kl. 07.00-21.00. Der er ingen parkering på pladsen og ingen parkering på Vinkelvej mellem Danhostel Viborg og Viborg Højskole fra kl. 07.00-21.00.

Der er mulighed for trailer parkering - se kortet:


Program

Se hele programmet for eventen her.


Sidste omgang

Husk at sidste omgang for 4 timers stafet skal være påbegyndt lørdag kl. 18.50 og 12 timers stafetløber skal være påbegyndt lørdag aften kl. 19:50. Vi opfordrer alle hold til at samles til fælles løbsafslutning.


Løbsruten

Ruten er lidt over 3 km og snor sig gennem det stemningsfyldte målområde, campingpladsen, Forstbotanisk Have og selvfølgelig Søndersø.

Ruten er lidt mere trail-agtig end tidligere, men til gengæld går den igennem vores smukke omgivelser her ved sø og skov.

Sommeren gav betydeligt mere nedbør en forventet, så når I kommer ned ad bakken fra start og løber henad stien – så drejer I ind på et af de nye skovstykker. Der er lidt blødt og ujævnt ved de grønne tæpper. Pas på dernede!
Ruten er varieret. Der er bredde stier, smalle stier, asfalt, grus, græs, jord, campister, 180 grader sving, skov og atter græs.

Ruten er naturskøn men samtidig tæt på målområdet og de andre aktiviteter, der foregår gennem de 12 timer.

Ruten er markeret med grønne pile. Rødder og sten er sprøjtet hvide og der er på campingpladsen lavet en del hvide pile i græsset.


Opførsel på ruten

Vi ønsker, at alle får en godt løb, og derfor appellerer vi til, at alle holder sig inden for løberutens markeringer og udviser god opførsel overfor hinanden, så vi sammen får nogle gode timer sammen.

Vis hensyn og hep på hinanden!


Resultater

Resultaterne kan I finde her når vi rammer løbsdagen.


Nordic Lake Festival

Vi glæder os til at se jer alle til en super fed dag.

Tager du familien med, så kan I læse mere om Nordic Lake festival her.


Fotografering og droneflyvning

Vi skal gøre opmærksom på at der flyves med droner på pladsen og i området af professionelle dronepiloter. Desuden vil der være fotografer tilstede under eventen.